Gratis Masterclass: Heart Choices

Wie niet kiest wordt geleefd. Ontdek welke 6 ongewone principes mij hebben geholpen om een succesvol bedrijf te bouwen en te kiezen voor een droomleven op de mooiste plekken op aarde.

In deze exclusieve masterclass neem ik je mee in mijn persoonlijke Heart Leadership journey en je ontdekt:

• Hoe ik krachtige en moedige keuzes heb gemaakt en nu het hele jaar door in de zon woon en werk
• Hoe ik nu met een klein team een succesvol bedrijf leidt met meer rust en voldoening dan ooit
• Hoe ik een internationaal netwerk opbouw waardoor ik de mooiste en meest interessante mensen ontmoet
• Hoe ik er voor zorg dat ik mijn professionele én persoonlijke dromen waar maak, ondanks uitdagingen op mijn pad

Deze masterclass t.w.v. 149 euro is nu tijdelijk gratis! De Masterclass is Live op Dinsdag 23 april om 10:00 uur.

Na aanmelding heb je de mogelijkheid om de replay te ontvangen.

Over Tess Keijzer

Tess Keijzer (MSc Sociale Psychologie) is Heart Leadership Expert en Premium Leiderschap Coach. Ze is de Founder van And Heart. Ze heeft 15+ jaar ervaring en gewerkt met duizenden leiders in corporate en non-profit omgevingen. Vanuit And Heart inspireert en ondersteunt Tess succesvolle leiders en ondernemers om uit de ratrace van ratio en de staat van overleving te komen en vanuit de kracht en wijsheid van hun hart te leiden en te leven. Om meer rust, vervulling en kwaliteit te ervaren en te groeien in impact en leiderschapskracht.

Haar boek “Moedig Leiden vanuit je Hart” dat begin 2024 is uitgekomen, wordt door VOGUE benoemd als een inspirerende must read en het heeft de nummer 1 positie behaald in de Leiderschap boeken op Managementboek.nl.

Tess is bekend van