And Heart Cliënt Spotlight

“Ik durf radicaler te kiezen voor werken en ondernemen op een manier waarop ik kan floreren en ik heb de mening van anderen daarin losgelaten.”

Myrna van Tuijl is 35 jaar en opgegroeid op de Veluwe. Daarna woonachtig in Leuven, Utrecht, Londen en Amsterdam, en nu woont zij in een heerlijk jaren ‘30 huis in Utrecht. Samen met haar vriend Kevin en zoontje Oliver van bijna één jaar oud. Zij is mega sportief en daagt zichzelf het liefste uit met zware gewichten en op haar handen lopen met Crossfit.  

Ze is opgeleid tot register accountant (RA) en heeft tien jaar lang bij de BIG4 gewerkt. Dit was enorm leerzaam, maar het ondernemen kriebelde altijd al. Ze komt dan ook uit een echte ondernemersfamilie. Opgevoed met teksten als ‘Het maakt me niet uit wat je gaat doen, als je maar zorgt dat je een goede bent.’ (haar vader) en ‘Ik wil niet ligt op het kerkhof en ik kan niet ligt ernaast.’ (haar moeder). 

Wat doe je in het dagelijks leven en wat is hierin je heart purpose? 

“Ik ben founder en CEO van Marble. Solid Financials. Ik heb Marble twee jaar geleden samen met een compagnon opgericht. En het is onze missie om veel mensen aan te raken en een beetje beter achter te laten dan dat we ze gevonden hebben.  

Ik breng graag mensen bij elkaar en hecht waarde aan echte connecties. Dat is de basis om met z’n allen een stap verder te komen! Dat begint bij een warm, happy en enthousiast Marble team, waarbij iedereen een fijn plek heeft en zich kan ontwikkelen zoals hij wil. Met dit team helpen we heel veel scale-ups bij hun uitdagingen in snelle groei. Verandering is de norm! Ik ben dan ook een echte change addict. We bouwen processen, implementeren tools en helpen onze klanten door de audits heen. We leveren hoge kwaliteit, zijn hands-on en denken een stap vooruit.  

Ons vak, zoals misschien niet iedereen verwacht, is een mensen job. Daarom is het ook belangrijk dat onze Marble consultants mensen skills hebben, en de mensen op de vloer kunnen coachen in verandering.” 

 

Wat was de voornaamste reden dat je bent ingestapt in Lead by Heart?  

“Ik startte het 1:1 traject bij Tess met twijfels als ‘Werk ik wel hard genoeg?’ ‘Hoe pak ik mijn rol als oprichter en CEO?’ en schoot af en toe in angst bij nieuwe uitdagingen, zoals het zijn van een werkgever en de daarbij komende verantwoordelijkheid. Ik ben inmiddels al best ‘aware’ van m’n eigen gedrag en gevoel. Daar komt bij dat ik dan enorm struggle als dit niet in lijn ligt met wie ik ben of wil zijn. Daarnaast had ik behoefte aan coaching op de manier zoals Tess dit doet. Dus niet business inhoudelijk op de persoon, maar op de leider zelf. Ook spreekt haar filosofie me erg aan en geloof ik dat leiden vanuit je hart het antwoord is.” 

Hoe kwam je bij And Heart, Tess terecht?  

“Via de zus van Tess, Roos Keijzer, die mijn collega was bij Ace & Tate.” 

 

Welke bezwaren had je van tevoren over dit 1:1 traject met Tess?  

“Ik had geen bezwaren. Ik zag dit traject vol vertrouwen tegemoet.” 

 

Welk onderdeel of aspect van het programma heeft het meeste impact bij je gemaakt? 

“De 1:1 calls met Tess waren voor mij het meest krachtig.” 

 

Hoe heeft Tess je geholpen om vanuit je hart te leiden: meer vervulling te ervaren, je impact te vergroten en krachtige resultaten te behalen?  

“Tess bracht mij iedere keer weer terug bij mezelf en bij mijn essentie. Het lijkt alsof je de antwoorden zelf niet hebt, maar Tess kan je terugbrengen naar je eigen hart en verlangen, en je dit vervolgens weer laten toepassen op je dagelijkse uitdagingen. Tess is hierin faciliterend en coachend, en oordeelt niet.” 

 

Waar ben je trots op nu, en na het traject Lead by Heart?  

“Op het fantastische team wat we hebben staan en de fijne relaties die we hebben opgebouwd met klanten. Op het feit dat klanten vaak vragen of we blijven óf in dienst komen. De hoge kwaliteit van ons werk is onze beste reclame. We hebben echt een fijn en betrokken team staan met professionals waarin lol maken, hard werken en naar elkaar omkijken samen gaan.” 

“Ik heb vele lessen geleerd in het ondernemer zijn en een team opbouwen, en samenwerken met compagnons. Het belangrijkste hierin is dat ik meer en meer m’n eigen werkwijze en wat ik nodig heb  heb omarmd en ook heb gezien dat dit z’n vruchten afwerpt. Ik durf radicaler te kiezen voor werken en ondernemen op een manier waarop ik kan floreren en heb de (door mij verzonnen) mening van anderen daarin losgelaten.” 

Waarin heb je jezelf verrast de afgelopen periode? En waar leid je meer dan ooit vanuit je hart en wat levert je dat op? 

“Ik heb een grote stap gemaakt in een meer kalme leider zijn, waarin ik me speelse zelf ben en ook vertrouw in eigen kunnen. Ik heb mezelf verrast in hoe snel ik verandering kan implementeren in de praktijk als het kwartje eenmaal is gevallen. Een van de kwartjes viel bijvoorbeeld tijdens de live dag van Tess afgelopen mei. Ik merkte daarna gelijk resultaat van mijn mindset verandering in de praktijk.” 

 

Welke dromen heb je als leider? Wat wil je bereiken? Wat wil je neerzetten?   

“Ik droom van een vele malen groter team, waarin we dezelfde warmte, commitment en hoge kwaliteit hebben. Met dat team kunnen we nog veel meer impact maken en klanten blij maken. Ik haal minstens zoveel voldoening uit een Marble die goed op z’n plek zit en die wij ruimte kunnen bieden om te ontwikkelen en te groeien, als uit een klant die we kunnen helpen om hetzelfde te doen.” 

 

Tot slot, welke praktische tips heb jij voor andere leiders binnen jouw vakgebied?  

“Doorbreek de standaard door een baan te creëren waarin jij optimaal in vorm bent. Optimaal in vorm betekent dat je straalt en je energie een hoge frequentie heeft. Dat werkt magnetisch en dan komen dingen die je nodig hebt op je af! Ik heb jarenlang gezocht naar mijn optima forma. Dat bleek niet 40 uur achter hetzelfde bureau op dezelfde plek te zijn, maar vrijheid en ruimte om te creëren en te fladderen. Toen ik eenmaal die vrijheid had in vorm en uren, zat ik mezelf nog steeds in de weg met allemaal ‘regels’ en wat anderen van me zouden verwachten. Dit heb ik (voor een deel) doorbroken en hieruit blijkt dat dit de echte sleutel is naar vrijheid en succesvol een bedrijf bouwen.” 

 

Wil jij ook net als Myrna groeien als CEO, Founder of ondernemer, door vanuit je hart leiden?

Plan dan een Exploratie Call met Tess over het 1:1 VIP traject en klik hier.